Taxi van Groningen naar Schiphol nodig? - Altijd een vaste prijs! | Staxi

Taxi van Groningen naar Schiphol

Als je vliegtuig vanaf Schiphol vertrekt, dan sta je altijd voor de keuze of je zelf naar Schiphol rijdt, de trein neemt of wellicht een beroep doet op familie of vrienden om je weg te brengen. Maar heb je er wel eens aan gedacht om met de taxi naar Schiphol te gaan?

Staxi Schiphol Taxi

Staxi komt je graag in Groningen ophalen en wij verzorgen je rit naar Schiphol. Je wordt tot aan de vertrekhal gebracht, hoeft niet te sjouwen met koffers in de trein en je bespaart hoge parkeerkosten op luchthaven Schiphol.

Reserveer je je taxi bij Staxi, dan betaal je altijd een vast tarief.

✓ Geen meterprijsStaxi taxi vaste prijs
✓ Geen kilometertarief
✓ Geen voorrijkosten
✓ Geen verborgen kosten
✓ Wel de beste service!

Bovendien rekenen wij geen extra bagage- of nachttoeslag. Ook hoef je een Staxi niet te delen met mensen die je niet kent; wij brengen je rechtstreeks van A naar B.

Taxi van Groningen naar Schiphol bestellen

Wij verzorgen graag je vervoer van Groningen naar Schiphol. Zorg er wel voor dat je je reservering minimaal 3 uur van tevoren bij ons plaatst, zodat wij ruim op tijd bij je voor de deur kunnen staan.

Je kunt op de volgende manieren een Staxi bestellen:

  1. Via de bestelformulieren op deze site;
  2. Telefonisch;
  3. Via WhatsApp;
  4. Met de gratis Staxi App.

Boek je online of met onze App? Dan krijg je automatisch een reserveringsbevestiging via de e-mail. Als je online betaalt, ontvang je ook de factuur direct.

Staxi icoon meter vaste prijsVooraf betalen voor vervoer naar Schiphol

Vaak is het makkelijk, als je je taxirit vooraf betaalt. Op die manier heb je geen gedoe meer hebt met contant geld of creditcards in de taxi als je aankomt op de luchthaven. Zo begin je je vakantie of zakenreis pas echt zorgeloos. Wil je liever contant, met je PIN-pas of creditcard in de taxi betalen, dan is dit ook mogelijk. Al onze chauffeurs accepteren kaartbetalingen.

Taxi van Schiphol naar Groningen

Je sluit je reis ook ontspannen af, als je vooraf je taxirit terug naar Groningen al geboekt hebt bij Staxi. Op die manier hoef je op Schiphol niet meer op zoek naar een taxi, maar stuurt onze centralist je een WhatsApp-bericht wanneer je vliegtuig geland is.

Onze vaste tarieven gelden ook voor de terugrit, wanneer je die vooraf gereserveerd hebt. Zorg ervoor dat je in de juiste, vooraf gereserveerde taxi stapt, zodat je je vaste prijs niet misloopt. Taxi’s van de standplaats rijden namelijk op de meter en dat kost je in bijna de meeste gevallen (veel) meer geld.

Je wordt door ons opgehaald ter hoogte van Vertrekhal 3, deur D.

Staxi kwaliteitschauffeurs

Goed alternatief voor openbaar vervoer of eigen vervoer

Onze chauffeurs rijden allemaal in een nette taxi en bieden je een goede service. Je wordt thuis voor de deur opgehaald en bij Schiphol afgezet bij de juiste vertrekhal. Je voorkomt zo het sjouwen met je koffers in de bus en de trein of een overstap met al je bagage op een overvol en druk station.

Vooral als je vliegtuig vroeg vertrekt, is een taxi een goed alternatief voor openbaar vervoer. Je moet immers op tijd aanwezig zijn op Schiphol: voor Europese vluchten is dat meestal 2 uur van tevoren, voor intercontinentale vluchten maar liefst 3 uur.

Als de trein dan nog niet rijdt, kun je natuurlijk met je eigen auto gaan en die parkeren op Schiphol. Dat is echter niet goedkoop en het is ook niet leuk als je je de hele vakantie afvraagt of je auto wel veilig geparkeerd staat.

Bij ons is je taxirit naar de luchthaven goed geregeld. Wij vervoeren maandelijks rond de 60.000 reizigers van en naar Schiphol, dus wij kunnen ons met recht de Schiphol-specialist noemen!

Ben je taxichauffeur of denk je erover om chauffeur te worden? Lees wat Staxi jou te bieden heeft. Of bekijk welke vacatures wij open hebben staan.

Reserveer een Staxi!
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

Staxi Services

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster