Taxi van Eindhoven naar Schiphol nodig? - Altijd een vaste prijs! | Staxi

Taxi van Eindhoven naar Schiphol

Met 60.000 reizigers die wij per maand van en naar Schiphol vervoeren, kunnen we met recht zeggen dat wij de Schiphol-specialist zijn. En het mooie is, dat je bij ons altijd een vast tarief krijgt als je vooraf je taxirit van Eindhoven naar de luchthaven Schiphol boekt.

Staxi Schiphol Taxi

Taxi naar Schiphol voor een vaste prijs

Vul je gegevens in bij het bestelformulier op deze site of download de gratis Staxi App. Binnen één minuut weet je precies hoeveel jouw taxi van Eindhoven naar Schiphol kost. Er komen geen verborgen kosten bij voor bijvoorbeeld extra bagage of een rit midden in de nacht.

✓ Geen meterprijsStaxi taxi vaste prijs
✓ Geen bagagetoeslag
✓ Geen starttarief
✓ Geen kilometertarief
✓ Wel een duidelijke vaste prijs

En geen parkeerkosten op Schiphol!

Taxi van Eindhoven naar Schiphol bestellen

Je kunt op een aantal manieren een Schipholtaxi bestellen:

  1. Neem telefonisch contact op en bespreek je reservering;
  2. Vul het bestelformulier op deze pagina in;
  3. Download de Staxi App en boek je Staxi;
  4. Stuur ons een WhatsApp-bericht.

Met de buttons hieronder voeg je ons gemakkelijk toe aan je contactenlijst.

Houd bij het bestellen wel rekening met het volgende: wij zijn een Amsterdamse centrale dus onze taxi’s bevinden zich meestal in de hoofdstad of op Schiphol. Wil je een Staxi bestellen voor je rit van Eindhoven naar Schiphol, doe dat dan ten minste twee uur voordat je de taxi nodig hebt.

Nadat je een Staxi hebt besteld via de site of App, krijg je een automatische ritbevestiging via de e-mail. Als je je Staxi direct hebt afgerekend, dan zit daar ook een factuur bij. Makkelijk als je de rit kan declareren of opvoeren voor de belasting.

Call Staxi      WhatsApp Staxi

Vooraf betalen voor vervoer naar Schiphol

Je kunt in onze taxi’s betalen met contant geld, PIN-pas of creditcard. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je taxirit vooraf te betalen. Dit kan veilig met iDeal, PayPal of je creditcard.

Vaak is vooruit betalen wel zo makkelijk. Je hoeft dan niet meer te zoeken naar dat ene bundeltje contant geld, dat je van tevoren ergens los in je koffer had gestopt. Als je vooraf betaalt, begin en eindig je je vakantie of zakenreis op een ontspannen manier!

Taxi van Schiphol naar Eindhoven

Veel reizigers bespreken hun taxirit van de luchthaven naar huis niet van tevoren. “Er staan toch genoeg taxi’s op Schiphol?” wordt er vaak gezegd.Staxi taximeter

Nu is dit ook wel zo, maar mensen vergeten dat een taxi vanaf de officiële standplaats altijd op de meter rijdt. Je betaalt een instaptarief en een tarief per kilometer én per minuut.

Vooral het kilometertarief kan aardig oplopen als je van Schiphol naar Eindhoven moet. Per afgelegde kilometer betaal je op de meter bijna €2,50. En ‘de meter tikt door!’

Reserveer dus gelijk je taxi van Schiphol naar Eindhoven voor een vaste prijs, dan weet je precies waar je aan toe bent. Als je ‘m direct online betaalt, heb je daar ook geen zorgen meer over terwijl je op vakantie bent.

Het is handig als je via WhatsApp bereikbaar bent als je geland bent op Schiphol. Wij kunnen dan gemakkelijk contact met je opnemen om je te begeleiden naar de taxi die aan jou is toegewezen. Staxi haalt je op bij Vertrekhal 3, deur D.

Staxi taxi deur tot deur

Goed alternatief voor openbaar vervoer of eigen vervoer

Het vervoer met Staxi is van deur tot deur. Een keurige chauffeur in een nette taxi brengt je veilig naar de plaats van bestemming.

Uiteraard vervoeren wij je in een privé-taxi die je niet hoeft te delen met andere passagiers. Zelf sjouwen met koffers in het openbaar vervoer of het betalen van hoge parkeerkosten op Schiphol behoren tot het verleden, wanneer je jouw vervoer van Eindhoven naar Schiphol en terug regelt bij Staxi!

Ben je taxichauffeur of denk je erover om chauffeur te worden? Lees wat Staxi jou te bieden heeft.

Staxi streeft naar een zo goed mogelijke dienstverlening voor al haar klanten. Desalniettemin worden overal waar gewerkt wordt wel eens fouten gemaakt. Als je vindt dat je niet netjes bent behandeld door één van onze chauffeurs, dan kun je bij ons een klacht indienen. Maak daarvoor gebruik van het klachtenformulier.

Reserveer een Staxi!
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster