Taxi van Duivendrecht naar Schiphol nodig? - Altijd een vaste prijs! | Staxi

Taxi van Duivendrecht naar Schiphol

Ga je een mooie reis maken? Of moet je voor zaken naar het buitenland? Er staat altijd een taxi van Staxi voor je klaar om je van Duivendrecht naar Schiphol te brengen.

Staxi Schiphol Taxi

Wij verzorgen je taxirit graag en een van onze nette chauffeurs brengt je in een evenzo nette taxi snel en veilig naar de luchthaven Schiphol Airport.

Vaste prijs voor je taxi van Duivendrecht naar Schiphol

Als je vooraf je taxirit bij Staxi boekt, dan staan de kosten van je rit naar de luchthaven altijd vast. Dit geldt ook wanneer de chauffeur om moet rijden, bijvoorbeeld wegens wegwerkzaamheden. Zo heb je altijd zekerheid over wat je rit naar Schiphol kost.

Geen verborgen kosten

Bij Staxi betaal je een vast tarief als je vooraf je taxirit boekt. Er komen geen extra kosten meer bij per passagier of per koffer. Handig als je zakelijk reist en de kosten voor het vervoer wil declareren of opvoeren. Verder betekent onze vaste prijs:

✓ geen starttariefStaxi taxi vaste prijs
✓ geen meterkosten
✓ geen wachttarief
✓ geen nachttoeslag
✓ geen andere verborgen kosten

Onze centralisten staan 24 uur per dag klaar en onze website en de Staxi App zijn ook te allen tijde toegankelijk.

Uiteraard boek je bij ons een privé-taxi, die je niet met anderen hoeft te delen. Tenzij je dat juist wél wil: bestel een taxi met een tussenstop en haal je vriend, vriendin, vader of moeder onderweg op! Ook voor een tussenstop krijg je weer een vaste prijs.

Taxi van Schiphol naar Duivendrecht

Reserveer ook gelijk je taxi vanaf Schiphol naar Duivendrecht retour, dan hoef je je geen zorgen meer te maken over hoe je weer thuiskomt na je vliegreis.

Wanneer je een Staxi bestelt met als ophaaladres Schiphol Airport Amsterdam, dan zal het systeem je vragen het vluchtnummer door te geven. Daarmee kunnen onze centralisten monitoren of je vlucht misschien eerder of later landt. Zodra de landing in wordt gezet, krijg je via WhatsApp een berichtje van ons met precieze instructies waar je wordt opgehaald. Voeg Staxi alvast toe!

Onze vaste tarieven gelden ook voor de terugrit, wanneer je die van tevoren boekt. Zorg ervoor dat je telefonisch bereikbaar bent, zodat de Staxi-centralist je kan begeleiden naar de juiste, vooraf gereserveerde taxi. Zo loop je je vaste prijs niet mis!

Je kunt jouw Staxi op Schiphol vinden ter hoogte van Vertrekhal 3 deur D.

Veilig online betalen

Staxi icoon meter vaste prijsHet is vaak wel zo makkelijk om je taxirit bij Staxi vooraf te betalen via de website of de App. Zo heb je geen gedoe meer met contant geld of creditcards in de taxi als je aankomt op Schiphol. Op die manier begint je reis zonder zorgen en kun je ontspannen het vliegtuig in stappen.

Online betalen kan met je creditcard, PayPal of iDeal. Nadat de betaling is voltooid, krijg je automatisch een reserveringsbevestiging én factuur in je e-mail. Kies je liever voor een betaling in de taxi? Dat kan natuurlijk ook. Alle Staxi-chauffeurs accepteren zowel contante betalingen als een PIN- of creditcardbetaling.

Betaalbaar alternatief voor openbaar of eigen vervoer

Het vervoer met onze Schipholtaxi is van deur tot deur. Een behulpzame en nette chauffeur van Staxi haalt je thuis op en zet je op Schiphol af bij de juiste vertrekhal.

Wanneer je de taxi met meerdere personen deelt (familie, vrienden of bijvoorbeeld collega’s), dan is de taxi een betaalbaar alternatief voor het openbaar vervoer. Zelf zeulen met koffers in de bus, tram en trein hoeft dus helemaal niet.

Maar ook als je met je eigen auto naar Schiphol zou gaan, is Staxi geen gek alternatief. De parkeerkosten op Schiphol kunnen al gauw oplopen tot honderden euro’s, wanneer je een paar weken in het buitenland verblijft. Bovendien moet je vanaf de parkeerplaats alsnog met een pendelbus naar de luchthaven toe gebracht worden.

Staxi chauffeur badgeBij Staxi is je taxirit goed geregeld! Maandelijks vervoeren wij rond de 60.000 reizigers van en naar Schiphol en we zijn jou ook graag van dienst bij je eerstvolgende reis.

 

Onze chauffeurs hebben een goede stratenkennis en krijgen regelmatig trainingen in hoe ze onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Ben je taxichauffeur of denk je erover om chauffeur te worden? Lees wat Staxi jou te bieden heeft.

Reserveer een Staxi
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones

Staxi Services

Laat meer zien
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

stersterstersterster

"5 minuten na de bestelling stond de taxi voor de deur. De auto was schoon en comfortabel. De chauffeur was vriendelijk. We waren veilig thuis aangekomen. Top service!"

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©