Taxi van Diemen naar Schiphol nodig? Altijd een vaste prijs! | Staxi

Taxi van Diemen naar Schiphol

Natuurlijk voor een vaste prijs bij Staxi! Wij verzorgen graag je taxivervoer van Diemen naar Schiphol voor jou en je reisgenoten. Of je nou op zakenreis gaat, familiebezoek in het buitenland, of gewoon lekker op vakantie.

Staxi Schipholtaxi

Een nette taxi van Staxi staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar. Zoals je van ons gewend bent, krijg je een vast tarief als je vooraf je taxi bij Staxi reserveert.

Met onze Staxi App of de online bestelmodule zie je direct wat je betaalt. Vrijblijvend, betrouwbaar en simpel: binnen één minuut weet je wat je taxi naar de luchthaven Schiphol kost.

Vaste prijs voor je taxi van Diemen naar Schiphol

De prijs van je taxi van Diemen naar Schiphol staat altijd vast, wanneer je vooraf je rit bij Staxi boekt. Ook wanneer de chauffeur om moet rijden vanwege bijvoorbeeld wegwerkzaamheden.

Staxi taxi deur tot deur

Uiteraard heb je een privé-taxi voor jou en je reisgezelschap en hoef je niet eerst nog passagiers op andere adressen op te halen!

Dus, ben je op zoek naar een goede én goedkope taxi naar Schiphol? Boek dan nu je Staxi!

✓ Geen starttarief
✓ Geen wachttarief
✓ Geen meterprijs
✓ Geen verborgen kosten

Daarbij komt nog dat wij nooit nachttoeslag of bagagetoeslag in rekening brengen. Je kan onze centrale 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via WhatsApp.

Staxi Vakantiegangers

Taxi van Schiphol naar Diemen

Ben je nog helemaal in de wolken wanneer je na je vliegreis weer landt op Schiphol? Dan is het toch makkelijk als je vooraf al je taxi vanaf Schiphol geregeld hebt? Aan de hand van het vluchtnummer dat je hebt opgegeven, houdt onze centrale in de gaten wanneer je vliegtuig geland is.

Onze vaste tarieven gelden ook voor de terugrit, wanneer je die vooraf reserveert. De centralist helpt je bij het vinden van de juiste taxi, zodat je jouw vaste prijs niet misloopt. Taxi’s op de standplaats rijden op de taximeter en dat kost je bijna altijd (veel) meer geld.

Betaalbaar alternatief voor openbaar of eigen vervoer

Onze Schipholtaxi vervoert je van deur tot deur. Een betrouwbare chauffeur haalt je thuis op en zet je op Schiphol af bij de juiste vertrekhal. Zeker wanneer je met je hele familie of met collega’s op reis gaat en de taxi of het taxibusje deelt, dan is de taxi een goed en betaalbaar alternatief voor het openbaar vervoer. Zelf sjouwen met koffers in het openbaar vervoer behoort tot het verleden.

Aan de andere kant spaar je behoorlijk wat parkeerkosten uit als je met Staxi naar de luchthaven komt. De parkeerkosten op Schiphol kunnen al snel oplopen naar een paar honderd euro, wanneer je een paar weken op vakantie gaat. Bovendien moet je vanaf de parkeerplaats vaak alsnog met een bus naar de vertrekhal.

Vooraf betalen voor je taxi naar Schiphol

Vanzelfsprekend kun je je taxirit bij Staxi veilig online betalen. Vaak is dat wel zo makkelijk, omdat je zo geen gedoe meer hebt met contant geld of creditcards in de taxi als je aankomt op de luchthaven. Op die manier begint je reis zonder zorgen en kun je ontspannen het vliegtuig in stappen.

Betaal je liever contant of met pin in de taxi? Dat kan natuurlijk ook!

Staxi kwaliteitschauffeursBij Staxi is je taxivervoer van en naar de luchthaven altijd goed geregeld! Maandelijks vervoeren wij rond de 60.000 reizigers van en naar Schiphol en we zijn jou ook graag van dienst bij je eerstvolgende reis.

Reserveer online of via de Staxi App je taxirit van en naar Diemen, Schiphol of Amsterdam.

Onze chauffeurs hebben een goede stratenkennis en krijgen regelmatig trainingen in hoe ze onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Ben je taxichauffeur of denk je erover om chauffeur te worden? Lees wat Staxi jou te bieden heeft.

Reserveer een Staxi!
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones

Staxi Services

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

sterstersterster