Taxi Den Bosch - Schiphol? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Den Bosch – Schiphol

Via Staxi regel je in een handomdraai een Schipholtaxi naar Den Bosch. Het is een feit dat er vanaf Schiphol meer vluchten vertrekken dan vanaf Eindhoven Airport. Daarnaast zijn er zelfs bestemmingen die je alleen met een vliegtuig vanaf Schiphol kunt bereiken.

Jammer, zou je denken! Want voor jou als rasechte Bosschenaar, is Eindhoven Airport een stukje dichterbij. Staxi maakt korte metten met dit probleem, want jij boekt jouw taxi van Den Bosch naar Schiphol makkelijk en voordelig! En ook andersom is Staxi jouw partner om van Schiphol weer in Den Bosch aan te komen.

Staxi toeristen

Vijf sterren taxiEen chauffeur van hoge kwaliteit

Zoek je een taxi tussen Schiphol en Den Bosch? Staxi biedt je te allen tijde een veilige en betrouwbare chauffeur aan. De chauffeurs worden na hun aanmelding namelijk gecontroleerd en zij volgen ook nog eens een interne opleiding, namelijk de Staxi Academy.

Daarnaast dienen de chauffeurs aan verschillende eisen te voldoen. Zo mag hij/zij niet in een auto, ouder dan 8 jaar rijden. Er dient dus altijd een nieuw voertuig gebruikt te worden, wanneer zij voor Staxi rijden. Alle chauffeurs werken op zzp-basis en behoren tot de beste klasse. Zij zijn klantvriendelijk, punctueel en zorgen voor een zorgeloze rit.

Staxi review Rick - chauffeur was er op tijd - fijne auto - goed gesprek - dikke aanrader

Daarnaast is de Staxi-chauffeur op elk moment voor en tijdens de rit, te traceren. Op die manier kan je snel zien waar de chauffeur is. En als laatste volgen de Staxi-chauffeurs jaarlijks een cursus bij de Staxi Academy, om up to date te blijven.

Doordat Staxi al jarenlang voor kwalitatieve chauffeurs pleit, hebben wij fijne en goede samenwerkingen met onder andere Schiphol en de gemeente Amsterdam. Staxi heeft als centrale ook een landelijk kwaliteitskeurmerk, het TX-keur, in het bezit.

 

Staxi passagiers

 

Boek zonder verrassingen jouw taxi tussen Schiphol en Den Bosch

In 2017 heeft Staxi haar eigen app gelanceerd. Dit ging gepaard met een klantvriendelijk gebaar: iedereen die zijn rit via Staxi regelt, krijgt een vooraf opgestelde prijs in beeld te zien. Het mooie is, dat deze prijs niet meer zal worden aangepast. De prijs die jij voor jouw rit ziet, betaal je aan het einde van de rit. Zelfs als de chauffeur tijdens de rit moet omrijden, betaal je nog hetzelfde bedrag.Staxi taximeter

Er zijn maar weinig taxidiensten die deze mogelijkheid aanbieden. Dus dit onderscheidt Staxi zeker van de ‘gewone’ taxicentrales. Bij Staxi kom je niet voor financiële verrassingen te staan.

Een Staxi reserveren
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster