Taxi Delft - Schiphol nodig? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Delft Schiphol

Heb je een taxi tussen Delft en Schiphol nodig? Zoek dan niet langer en download de Staxi app. In de app kan je snel en makkelijk de gewenste taxi bestellen.

Staxi Schipholtaxi

Het enige wat je hoeft te doen, is het begin- en eindpunt van jouw rit in de app door te geven. Daarna vul je in met hoeveel personen je bent.

Wanneer de app deze informatie verwerkt, komt er een ritprijs in beeld. En het fijne hieraan is toch wel dat deze ritprijs nooit meer verandert. Zelfs niet wanneer jouw chauffeur om moet rijden om op jouw bestemming aan te komen!

Staxi toeristenBoek met Staxi jouw taxi van Delft naar Schiphol

Wanneer het tijd is om op vakantie te gaan, kan je wellicht een taxi van Delft naar Schiphol gebruiken. Voordat je van de welverdiende vakantie kunt genieten, moet je er natuurlijk wel heelhuids en compleet aankomen.

Met Staxi zorg je ervoor dat jouw vakantie al begint, vanaf het moment dat de chauffeur jullie spullen in de auto heeft neergezet. Want vanaf dit moment zorgen zij ervoor dat je tijdens jouw rit naar Schiphol, totaal wordt ontzorgd. De chauffeur weet er alles aan te doen om je een glimlach op je gezicht te bezorgen. Bij Staxi staat klantvriendelijkheid namelijk voorop.

Staxi review Hans - keurig op tijd - goed en verzorgd - vriendelijk en beheerst - prima rit voordelige prijs

Ook samen met je gezin kan je gerust voor een Staxi kiezen. We hebben naast personenauto’s namelijk ook personenbussen rijden. Ben je bang dat je iets of iemand vergeet? Geen stress, bij Staxi pas je allemaal tegelijk in de taxi.

Staxi TX-keur chauffeurEn daarnaast zijn vele chauffeurs in het bezit van een EHBO-certificaat. Dit geeft je zeker een veilig gevoel onderweg en zorgt ervoor dat je met een gerust hart aan je vakantie kunt beginnen. Mocht er een ongeluk gebeuren, dan weten de chauffeurs hoe zij levensreddend moeten handelen.

Staxi werkt al jaren samen met Schiphol

Het is niet zo gek dat je via Staxi in een handomdraai een taxi tussen Delft en Schiphol geboekt hebt. Beide partijen werken namelijk al jaren samen en zorgen ervoor dat er jaarlijks ruim 700.000 reizigers op Schiphol terecht komen. Wanneer je op vakantie gaat of een zakelijke afspraak op Schiphol hebt, is Staxi er voor jou!

Nette chauffeursDoor de ervaren en zeer goed getrainde chauffeurs, voelt een rit met Staxi altijd comfortabel en veilig aan. En vergeet niet dat je via Staxi nooit voor financiële verrassingen komt te staan. Je betaalt namelijk altijd de vooraf afgesproken prijs voor jouw taxi tussen Delft en Schiphol.

Reserveer een Staxi
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster