Taxi van Amsterdam naar Schiphol nodig? - Altijd een vaste prijs! | Staxi

Taxi van Amsterdam naar Schiphol

Heb je een taxi nodig van Amsterdam naar Schiphol die goed aansluit op je vlucht? Begin je reis ontspannen en bestel een Staxi.

Staxi Schipholtaxi

Per maand vervoeren onze chauffeurs meer dan 60.000 reizigers van en naar de luchthaven. In een Staxi zit je dus goed, als je naar Schiphol moet! Reserveer een van onze Schipholtaxi’s en begin je vliegreis onbezorgd.

Met de taxi naar Schiphol voor een vaste prijs

Voor iedere reservering die je bij Staxi plaatst, krijg je direct een vaste prijs. Daar komt verder niets meer bij; “Fixed price, no surprise

Staxi prijslabel vaste prijs

✓ Geen starttarief
✓ Geen meterprijs
✓ Geen nachttoeslag
✓ Geen verborgen kosten

Een aardige bijkomstigheid is dat de chauffeur niet meer verplicht is de kortste route te rijden; de prijs staat immers toch al vast. Vooral als de kortste route recht door de binnenstad loopt, zal dat behoorlijk wat reistijd schelen.

Taxi van Schiphol naar Amsterdam

Onze vaste tarieven gelden ook als je een Staxi vanaf Schiphol terug naar huis bestelt. Wij vragen je, als de ophaallocatie Schiphol Airport Amsterdam is, je vluchtnummer door te geven. Daarmee houden onze centralisten in de gaten hoe laat je vlucht precies landt.

Zodra je weer met beide benen op de grond staat en je je telefoon hebt aangezet, vind je een WhatsApp-berichtje van ons met gedetailleerde instructies hoe en waar we je ophalen; het Staxi Pickup-punt is ter hoogte van Vertrekhal 3 deur D.

Je kunt Staxi alvast toevoegen aan WhatsApp, als je dat handig vindt. Je staat dan in direct contact met een van onze centralisten. Wil je navraag doen of een wijziging doorgeven? Het kan allemaal!

Een Schipholtaxi bestellen

Je kunt een taxi van Amsterdam naar de luchthaven Schiphol bestellen op de volgende manieren:

  1. de bestelformulieren op deze site
  2. de Staxi App
  3. telefonisch
  4. via WhatsApp

Als je de reservering online of via de App plaatst, ontvang je een automatische bevestiging via de e-mail. Boek je je taxi telefonisch of via WhatsApp? Dan ontvang je een SMS-bericht met de bevestiging.

Online betalen met iDeal, creditcard of PayPal kan alleen als je de taxi via onze App of website inboekt. Je ontvangt in dat geval ook direct een gespecificeerde factuur na afloop van de rit. Handig als je de kosten wil declareren of opvoeren.

Op welke manier je ook je taxi bestelt, je krijgt van ons altijd een vast tarief van tevoren!

Nette chauffeurs, nette taxi’s

Wij vinden het belangrijk dat je een plezierige ervaring hebt wanneer je met Staxi reist. Dat dragen wij ook over aan onze chauffeurs, wanneer zij aan onze Staxi Vijf sterren taxiAcademy op training komen. Je mag van een Staxi-chauffeurs een uitmuntende service verwachten en een veilige, vlotte rit in een goed onderhouden, net voertuig.

Ben je taxichauffeur of denk je erover om chauffeur te worden? Lees wat Staxi jou te bieden heeft.

Je krijgt, nadat je op je bestemming bent aangekomen, de mogelijkheid om een rating te geven aan je chauffeur. We gaan er natuurijk vanuit dat de rit vlekkeloos zal verlopen. Was er toch iets niet helemaal naar tevredenheid? Laat dat dan vooral weten door middel van een rating aan de chauffeur.

Staxi streeft naar een zo goed mogelijke dienstverlening voor al haar klanten. Desalniettemin worden overal waar gewerkt wordt wel eens fouten gemaakt. Als je vindt dat je niet netjes bent behandeld door één van onze chauffeurs, dan kun je bij ons een klacht indienen. Maak daarvoor gebruik van het klachtenformulier.

Erkende taxicentrale

Staxi is één van de zeven taxicentrales die officieel taxidiensten mogen aanbieden vanaf de luchthaven. De voorwaarden zijn streng; elk jaar moeten de chauffeurs een training volgen en wordt hun voertuig geïnspecteerd. Aan alle normen moet worden voldaan als de chauffeur wil blijven werken vanaf de luchthaven.

Daarnaast is Staxi door de gemeente Amsterdam erkend als Toegelaten Taxiorganisatie (TTO). Je vindt onze chauffeurs daarom ook op taxistandplaatsen in de stad, zoals bijvoorbeeld bij Amsterdam Centraal Station.

Let er wel op dat chauffeurs die vanaf standplaatsen rijden, of als je er bijvoorbeeld eentje aanhoudt aan de weg, altijd voor het metertarief zullen rijden. Per kilometer betaal je dan meer dan 2 euro en daar komt nog een starttarief bij plus een tarief per minuut.

Genoeg redenen om een taxi bij Staxi te bestellen, voor een vast tarief! Lees meer over ons of maak direct je boeking.

Iets verloren in de taxi? Onze Staxi-chauffeurs zijn verplicht om gevonden voorwerpen binnen 24 uur te melden.

Bestel een Staxi
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

stersterstersterster

"5 minuten na de bestelling stond de taxi voor de deur. De auto was schoon en comfortabel. De chauffeur was vriendelijk. We waren veilig thuis aangekomen. Top service!"

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©