Taxi Amersfoort - Schiphol? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Amersfoort – Schiphol

Jouw taxi tussen Amersfoort en Schiphol heb je binnen een handomdraai besteld. Bij Staxi kan je snel en eenvoudig jouw rit bestellen.

Staxi Schipholtaxi

Staxi toeristenVoer in de app jouw vertrek- en eindpunt in. Vertel uit hoeveel personen je reisgezelschap bestaat. Dan weten wij of we een personenauto of personenbusje moeten sturen.

Op het moment dat je naar Schiphol gebracht dient te worden, is het handig om genoeg ruimte voor je bagage te hebben. Een taxi tussen Amersfoort en Schiphol zorgt ervoor dat je veilig op jouw eindbestemming aankomt.

Een vaste prijs voor jouw taxi tussen Amersfoort en Schiphol

Staxi werkt met een unieke factor. Wij laten je vooraf namelijk de exacte ritprijs weten. Deze prijs wordt opgesteld naar aanleiding van wat jouw specifieke wensen zijn voor de te boeken rit.

Wanneer je alle informatie aan ons hebt gegeven, wordt de ritprijs automatisch berekend. Het mooie aan de vooraf afgesproken prijs is, dat de prijs zeker niet verhoogd wordt tijdens de rit. Je kan direct via iDeal, Paypal of contant bij de chauffeur betalen. Zelfs als er een omweg gemaakt dient te worden tijdens de rit, betaal je nog het vooraf afgesproken bedrag. Bij Staxi kom je dus nooit voor een financiële uitdaging te staan.

Staxi review Desiree - Keurig op tijd - deed koffers achterin - vriendelijk persoon - perfect

Klantvriendelijkheid staat voorop

Op het moment dat je een taxi tussen Amersfoort en Schiphol bestelt, ontvang je bij Staxi een uitstekende service. Klantvriendelijkheid staat bij Staxi erg hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat je als klant een rustige en veilige rit meemaakt.

Alle chauffeurs hebben, voordat zij voor Staxi gingen rijden, de Staxi Academy gevolgd. Hier hebben zij geleerd hoe zij klantvriendelijk te werk kunnen gaan. Denk bijvoorbeeld aan wat te drinken in de auto, pepermuntjes, de mogelijkheid om de temperatuur in de auto te reguleren en zelfs om je eigen muziek in de taxi te draaien. Een Staxi is ook geschikt voor een familierit, dus je kunt gerust je kinderen meenemen.

Nette chauffeursStaxi werkt al jaren met Schiphol samen om het taxinetwerk rondom de luchthaven te verbeteren. Er werden steeds meer neppe taxi’s en oplichters opgemerkt, die de toeristen en Nederlanders flink afzetten. Op het moment dat je voor een Staxi kiest, weet je zeker dat je bij een betrouwbare chauffeur in de auto stapt.

Alle chauffeurs worden van tevoren door Staxi gecontroleerd en hebben een opleiding volbracht. Ook staat jouw veiligheid bij hen altijd voorop, zo hebben de chauffeurs een jaarlijks terugkerende EHBO-cursus.

Bestel je Staxi
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster