Taxi van Almere naar Schiphol nodig? - Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi van Almere naar Schiphol

Als je van Almere naar Schiphol gaat, neem dan een keer de taxi. Vooral als je regelmatig met de trein gaat of zelf rijdt, dan zul je ervaren hoe fijn je vakantie begint als je niet met je koffers in het OV hoeft te sjouwen. Laat je rijden door een Staxi-chauffeur en kom ontspannen op het vliegveld aan.

Staxi Schipholtaxi

Wij halen je thuis voor de deur op in een nette taxi en zetten je af bij de juiste vertrekhal op Schiphol. Eén van onze chauffeurs helpt je met het uitladen van je koffers en je vakantie kan beginnen: dat is pas goede service!

Staxi de vaste prijzen taxiVast tarief voor je taxirit van Almere naar Schiphol

Je hebt ongetwijfeld wel eens in een taxi gezeten. Kun je je nog herinneren dat die meter maar door bleef tikken? En aan het eind van de rit moest je een veel hoger bedrag betalen dan waar je op gerekend had.

Dat zal bij Staxi niet gebeuren als je van tevoren je taxi reserveert. Boek je taxi bij ons en je krijgt altijd een vast tarief. Zelfs als je plots in een file komt te staan of als de chauffeur extra kilometers moet afleggen wegens wegwerkzaamheden, betaal je gewoon het afgesproken tarief. Je komt bij ons dus niet voor verrassingen te staan. Met Staxi reis je écht comfortabel.

Onze vaste tarieven houden het volgende in:

✓ Geen meterprijs
✓ Geen kilometertariefDownload de gratis Staxi App
✓ Geen bagagetoeslag
✓ Geen nachttoeslag
✓ Geen verborgen kosten

Ben je nieuwsgierig geworden wat de vaste prijs voor jouw rit naar de luchthaven is? Met het bestelformulier of de Staxi App zie je binnen één minuut wat je taxi naar Schiphol kost. Bellen of WhatsAppen kan ook: onze centralisten staan je graag te woord.

Vooraf betalen voor je taxi naar Schiphol

Betalen met contant geld, PIN-pas of creditcard is in onze Schipholtaxi allemaal mogelijk. Toch is het makkelijk om vooraf te betalen. Dit kan veilig via onze website of de Staxi App. Voordeel: je hoeft niet meer te zoeken naar contant geld of je creditcard als je aankomt op de luchthaven. Zo begin je je vakantie of zakenreis pas echt zorgeloos.

Staxi chauffeursbadgeGoed alternatief voor openbaar of eigen vervoer

Lekker doorwerken in een nette taxi op weg naar Schiphol, of gewoon heerlijk relaxen. Dat klinkt toch veel beter dan met je koffers sjouwen in de metro, overstappen in de spits op een druk treinstation of zelf bij nacht en ontij naar de luchthaven rijden?

Wij vervoeren je altijd in een privé-taxi die je niet hoeft te delen met andere passagiers. Ten opzichte van eigen vervoer spaar je een hoop parkeerkosten en kopzorgen uit als je met een taxi van Staxi van Almere naar Amsterdam reist.

Onze chauffeurs hebben een goede stratenkennis en krijgen regelmatig trainingen in hoe ze onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Ben je taxichauffeur of denk je erover om chauffeur te worden? Lees wat Staxi jou te bieden heeft.

Terugrit van Schiphol naar Almere

Je sluit je vliegreis ook ontspannen af, als je je taxi vanaf Schiphol terug naar Almere alvast bij ons boekt. Je hoeft op Schiphol niet meer op zoek naar een taxi, maar onze centralist stuurt je een WhatsApp-bericht wanneer je vliegtuig geland is.

Onze vaste tarieven gelden uiteraard ook voor de terugrit, als je die bij ons gereserveerd hebt. Zorg ervoor dat je in de juiste taxi stapt, zodat je je vaste prijs niet misloopt. Taxi’s van de standplaats rijden op de meter en dat kost je in bijna alle gevallen (veel) meer geld.

Staxi toeristenStaxi vervoert maandelijks rond de 60.000 reizigers van en naar Schiphol, dus wij kunnen ons met recht de Schiphol-specialist noemen! Bij ons is je taxirit naar de luchthaven goed geregeld.

Reserveer online via het bestelformulier of via de Staxi App je taxi naar Schiphol voor een vaste prijs!

 

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster