Taxi van Almere naar Schiphol nodig? - Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi van Almere naar Schiphol

Als je van Almere naar Schiphol gaat, neem dan een keer de taxi. Vooral als je regelmatig met de trein gaat of zelf rijdt, dan zul je ervaren hoe fijn je vakantie begint als je niet met je koffers in het OV hoeft te sjouwen. Laat je rijden door een Staxi-chauffeur en kom ontspannen op het vliegveld aan.

Staxi Schipholtaxi

Wij halen je thuis voor de deur op in een nette taxi en zetten je af bij de juiste vertrekhal op Schiphol. Eén van onze chauffeurs helpt je met het uitladen van je koffers en je vakantie kan beginnen: dat is pas goede service!

Staxi de vaste prijzen taxiVast tarief voor je taxirit van Almere naar Schiphol

Je hebt ongetwijfeld wel eens in een taxi gezeten. Kun je je nog herinneren dat die meter maar door bleef tikken? En aan het eind van de rit moest je een veel hoger bedrag betalen dan waar je op gerekend had.

Dat zal bij Staxi niet gebeuren als je van tevoren je taxi reserveert. Boek je taxi bij ons en je krijgt altijd een vast tarief. Zelfs als je plots in een file komt te staan of als de chauffeur extra kilometers moet afleggen wegens wegwerkzaamheden, betaal je gewoon het afgesproken tarief. Je komt bij ons dus niet voor verrassingen te staan. Met Staxi reis je écht comfortabel.

Onze vaste tarieven houden het volgende in:

✓ Geen meterprijs
✓ Geen kilometertariefDownload de gratis Staxi App
✓ Geen bagagetoeslag
✓ Geen nachttoeslag
✓ Geen verborgen kosten

Ben je nieuwsgierig geworden wat de vaste prijs voor jouw rit naar de luchthaven is? Met het bestelformulier of de Staxi App zie je binnen één minuut wat je taxi naar Schiphol kost. Bellen of WhatsAppen kan ook: onze centralisten staan je graag te woord.

Vooraf betalen voor je taxi naar Schiphol

Betalen met contant geld, PIN-pas of creditcard is in onze Schipholtaxi allemaal mogelijk. Toch is het makkelijk om vooraf te betalen. Dit kan veilig via onze website of de Staxi App. Voordeel: je hoeft niet meer te zoeken naar contant geld of je creditcard als je aankomt op de luchthaven. Zo begin je je vakantie of zakenreis pas echt zorgeloos.

Staxi chauffeursbadgeGoed alternatief voor openbaar of eigen vervoer

Lekker doorwerken in een nette taxi op weg naar Schiphol, of gewoon heerlijk relaxen. Dat klinkt toch veel beter dan met je koffers sjouwen in de metro, overstappen in de spits op een druk treinstation of zelf bij nacht en ontij naar de luchthaven rijden?

Wij vervoeren je altijd in een privé-taxi die je niet hoeft te delen met andere passagiers. Ten opzichte van eigen vervoer spaar je een hoop parkeerkosten en kopzorgen uit als je met een taxi van Staxi van Almere naar Amsterdam reist.

Onze chauffeurs hebben een goede stratenkennis en krijgen regelmatig trainingen in hoe ze onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Ben je taxichauffeur of denk je erover om chauffeur te worden? Lees wat Staxi jou te bieden heeft.

Terugrit van Schiphol naar Almere

Je sluit je vliegreis ook ontspannen af, als je je taxi vanaf Schiphol terug naar Almere alvast bij ons boekt. Je hoeft op Schiphol niet meer op zoek naar een taxi, maar onze centralist stuurt je een WhatsApp-bericht wanneer je vliegtuig geland is.

Onze vaste tarieven gelden uiteraard ook voor de terugrit, als je die bij ons gereserveerd hebt. Zorg ervoor dat je in de juiste taxi stapt, zodat je je vaste prijs niet misloopt. Taxi’s van de standplaats rijden op de meter en dat kost je in bijna alle gevallen (veel) meer geld.

Staxi toeristenStaxi vervoert maandelijks rond de 60.000 reizigers van en naar Schiphol, dus wij kunnen ons met recht de Schiphol-specialist noemen! Bij ons is je taxirit naar de luchthaven goed geregeld.

Reserveer online via het bestelformulier of via de Staxi App je taxi naar Schiphol voor een vaste prijs!

 

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

stersterstersterster

"5 minuten na de bestelling stond de taxi voor de deur. De auto was schoon en comfortabel. De chauffeur was vriendelijk. We waren veilig thuis aangekomen. Top service!"

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©