Schipholtaxi nodig van of naar Alkmaar? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Schipholtaxi Alkmaar

Zoek niet verder naar jouw Schipholtaxi richting Alkmaar! Staxi is de centrale voor jou als je graag betrouwbare en betaalbare ritten maakt. Klantvriendelijkheid staat voorop en de kwaliteit van de chauffeurs en voertuigen wordt grondig gecontroleerd. Wanneer je met Staxi reist, ben je er zeker van dat je op geen enkel moment meer voor jouw rit hoeft te betalen.

Staxi Schipholtaxi

Wanneer je de rit boekt, wordt er een prijs afgesproken en hier wordt in geen enkel geval negatief van afgeweken. Zo weet je altijd wat je voor een rit kwijt bent en kan je zorgeloos van punt A naar punt B reizen.

Download de gratis Staxi AppBoek je Schipholtaxi naar Alkmaar in de app

Staxi heeft een gebruiksvriendelijke app waar je direct jouw rit kunt boeken. De app is voor elke smartphone te downloaden.

Op het moment dat je een Schipholtaxi naar Alkmaar nodig hebt, voer je jouw ophaal- en afzetlocatie in. Laat weten met hoeveel personen je reist en je ontvangt dan de ritprijs. Je kan ervoor kiezen om deze contant, via iDEAL of met PayPal te voldoen. Op die manier kan je de rit helemaal naar jouw eigen smaak bestellen.

Staxi review Hannie - belangstellende chauffeur - stipt op tijd - behulpzaam - goede rit naar schiphol

Staxi chauffeursbadgeStaxi is al jarenlang partners met Schiphol en samen zorgen wij ervoor dat de chauffeurs in de buurt van het vliegveld een hogere kwaliteitsdienst leveren.

Alle Staxi-chauffeurs worden gescreend en volgen een cursus. Ook mogen zij alleen met voertuigen rijden die niet ouder zijn dan 8 jaar. Dus wanneer je voor Staxi kiest, denk je ook nog aan het milieu.

De meest klantvriendelijke Schipholtaxi

Wij vinden klantvriendelijkheid erg belangrijk. Wanneer je een Schipholtaxi naar Alkmaar boekt, krijg je een geheel verzorgde rit. Zoals genoemd betaal je bij Staxi altijd de vooraf afgesproken prijs voor jouw rit. Doordat je in de app al duidelijk aangeeft welk vertrek- en eindpunt je hebt, wordt de ritprijs per direct voor je berekend.

Icoontje vaste prijsDaarnaast pleit Staxi voor inbegrepen extra’s waar je bij andere taxicentrales meer voor moet betalen. Bij ons betaal je geen wachttarief, bagagetoeslag of nachttoeslag. Hierdoor kom je nooit voor financiële verrassingen te staan en kan je op de diensten van Staxi vertrouwen.

Wanneer je met meerdere personen vanaf Schiphol de taxi naar Alkmaar neemt, is het ook nog eens een milieuvriendelijke en bovenal voordelige rit. Dan kan je de kosten namelijk splitten en stoot je per persoon minder schadelijke stoffen uit, doordat je de taxi deelt.

Bestel een Staxi
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster