Taxi van Hoofddorp naar Schiphol nodig? Altijd een vaste prijs! | Staxi

Taxi van Hoofddorp naar Schiphol

Boek bij Staxi makkelijk je taxi van en naar de luchthaven. Of je nu op zakenreis gaat, op familiebezoek in het buitenland, of gewoon lekker op vakantie.

Staxi Schiphol Taxi

Met de Staxi App of in de online bestelmodule zie je meteen wat de kosten zijn. Vrijblijvend en simpel: binnen een minuut weet je wat je taxi naar Schiphol kost.

Schipholtaxi voor een vast tarief

De kosten voor je taxi naar de luchthaven staan altijd vast wanneer je vooraf je rit bij Staxi boekt. Ook als de chauffeur plotseling om moet rijden wegens een opgebroken weg of wanneer je onverhoopt vast komt te staan in een file.

Een vaste prijs houdt het volgende in:

  • geen starttarief
  • geen meterkosten
  • geen wachttarief
  • geen nachttoeslag
  • geen verborgen kosten

Staxi nette chauffeurEen goedkope taxi naar Schiphol dus, maar geen goedkope service! Onze chauffeurs halen je op in een nette taxi, helpen je met het in- en uitladen van de bagage en zetten je af bij de juiste vertrekhal.

Taxi van Schiphol naar Hoofddorp

Als je de terugrit vanaf Schiphol naar Hoofddorp vooraf boekt, dan is dat ook meteen goed geregeld. Net zoals voor de taxi naar Schiphol krijg je ook voor de taxi terug een vaste prijs. Onze centralisten monitoren of je vlucht vertraging heeft of misschien zelfs eerder landt.

Zodra je je telefoon weer inschakelt, ontvang je een WhatsApp-bericht van Staxi met verdere informatie over het ophaalproces. Het is belangrijk dat je telefonisch bereikbaar bent, zodat je niet in de verkeerde taxi stapt en zo je vaste prijs misloopt. Bij een taxi van de standplaats betaal je namelijk altijd een starttarief en een metertarief en ben je in bijna alle gevallen (veel) duurder uit. Reserveer daarom altijd vooraf je taxi bij Staxi!

Je kunt ons, als je dat fijn vindt, alvast toevoegen aan WhatsApp. Gebruik de knop hieronder en je staat in direct contact met onze centrale die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is.

WhatsApp Staxi

Taxivervoer als alternatief voor openbaar of eigen vervoer

Bij Staxi is het vervoer van deur tot deur. Je deelt de taxi ook niet met andere passagiers die je niet kent; de taxi rijdt dus direct naar je bestemming.

Zeker wanneer je met je hele familie of met collega’s op reis gaat en de taxi of het taxibusje deelt, dan is de taxi een goed en voordelig alternatief voor het openbaar vervoer. Zelf sjouwen met koffers in het openbaar vervoer of het betalen van hoge parkeerkosten op Schiphol voor eigen vervoer behoren zo tot het verleden.

Betaalmethodes

Vanzelfsprekend kun je je taxirit bij Staxi vooraf betalen via de website of de App. Vaak is dit wel zo makkelijk, omdat je op die manier geen gedoe meer hebt met creditcards of contant geld in de taxi als je aankomt op Schiphol. Dat is pas een zorgeloos begin van je vakantie of zakenreis!

Anderzijds kun je de rit ook afrekenen bij de chauffeur in de taxi. Zo zijn er vele manieren om te betalen voor jouw taxi.

Taxi bestellen
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©