Taxi van Den Haag naar Amsterdam? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi van Den Haag naar Amsterdam

Als je op zoek bent naar een taxi van Den Haag naar Amsterdam, lees dan vooral verder.

Je kunt met de auto of met het openbaar vervoer gaan, maar wij leggen je uit waarom een taxi van ons een goede keuze is. Als je vooraf boekt, dan krijg je bij Staxi altijd een vast tarief voor je taxirit!

Staxi taxi

Een rit boeken kan online of via onze Staxi App. Bellen of een WhatsApp-bericht sturen kan natuurlijk ook. Via WhatsApp krijg je 24 uur per dag antwoord van ons.

Call Staxi      WhatsApp Staxi

Altijd een vaste prijs voor je taxi

Een meter die maar door blijft tikken is een hardnekkig beeld dat veel mensen hebben van het vervoer per taxi. En door files of omrijden door de chauffeur kunnen de kosten al snel oplopen. Bij Staxi vinden we dat je een vast tarief hoort te krijgen voor je rit, als je vooraf bij ons bestelt. Fixed price, no surprise!

Je betaalt bij ons altijd de afgesproken prijs. Zelfs als je langer in de taxi zit vanwege een file of als de chauffeur om moet rijden door wegwerkzaamheden.

✓ Geen starttariefStaxi de vaste prijzen taxi
✓ Geen nachttoeslag
✓ Geen meterprijs
✓ Geen verborgen kosten
✓ Duidelijke vaste prijs vooraf

Van tevoren heb je dus zekerheid over het tarief voor je taxirit. Je reist veilig en comfortabel naar Amsterdam, Schiphol, of welke andere bestemming dan ook.

Staxi review Maurice - tevreden met de chauffeurs van staxi

Taxicentrale Amsterdam

Staxi is een Amsterdamse taxicentrale, maar wij regelen ook graag je vervoer van de hofstad naar de hoofdstad en vice versa.

Als je in Den Haag opgehaald wil worden, houd er dan rekening mee dat de chauffeur vanuit Amsterdam naar je toe komt rijden. Wij adviseren dus om je taxi ruim op tijd te bestellen! Ritten binnen Den Haag kunnen we helaas (nog) niet uitvoeren. Maar wel van Den Haag naar bijvoorbeeld Schiphol of Amsterdam-Zuid.

Staxi chauffeursbadgeEen Staxi-chauffeur is betrouwbaar en staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar. Of het nou gaat om familiebezoek, een zakelijke bespreking of gewoon gezellig een dagje uit. Een nette chauffeur in een nette taxi vervoert je van deur tot deur. Dat is pas goede service!

Ben je taxichauffeur of denk je erover om chauffeur te worden? Lees wat Staxi jou te bieden heeft. Of bekijk hier welke vacatures wij open hebben staan.

Een taxi bestellen van Den Haag naar Amsterdam

Via het bestelformulier of de Staxi App kun je makkelijk en snel zelf je rit boeken. Je kunt meteen zien wat je vaste tarief wordt. Via WhatsApp zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Je krijgt altijd een bevestiging van je reservering. Als je online betaald hebt, vind je in de bevestigingsmail ook de factuur. Daarmee kun je gemakkelijk je boekhouding bijwerken of de kosten voor je taxi declareren bij bijvoorbeeld je verzekering. Download de gratis Staxi App

Met eigen of openbaar vervoer naar Amsterdam

Parkeren in Amsterdam is niet goedkoop. In het centrum ben je zomaar € 7,50 per uur kwijt. En vaak kun je bij je eindbestemming niet voor de deur parkeren. Dan moet je alsnog verder met de tram, met de bus, de metro of te voet. Vervolgens moet je je auto maar weer terug zien te vinden en dan is het te hopen dat je hem onbeschadigd aantreft.

Wanneer je met de taxi gaat, heb je de volgende voordelen:

Je komt veilig aan na een aangename rit. Geen stress wegens het zelf manoeuvreren door het drukke verkeer in Amsterdam. Tijdens de rit kun je doorwerken, naar muziek luisteren of gewoon lekker even ontspannen.
Je wordt vervoerd van deur tot deur; je hoeft niet meer zelf op zoek naar een parkeerplaats.
Je hebt in de taxi altijd een comfortabele zitplaats.
Je kunt een Staxi bestellen voor ieder gewenst tijdstip. Je bent dus niet afhankelijk van de rijtijden van het openbaar vervoer.

Zakelijke taxi vaste prijs

Vaak denkt men dat het voordelig is om met het openbaar vervoer te reizen. Maar, tel eens alle kosten op als je met vier personen reist en je gebruik maakt van bus, trein en metro. Daarbij kan het druk zijn, zodat je misschien geen zitplaats meer hebt in de trein. Of wat dacht je van vertragingen, een trein die op het laatste moment uitvalt of alle wachttijden tussendoor?

5 sterren chauffeurIn de online bestelmodule kun je snel zien wat het vaste tarief voor je taxirit is. Een taxi van Staxi is een goede en betaalbare keuze voor je bezoek aan Amsterdam. Uiteraard brengen we je na je bezoek aan Amsterdam ook weer veilig terug naar Den Haag.

Bestel een Staxi
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

sterstersterster