Onze chauffeurs - Staxi, the fixed price taxi

Onze chauffeurs

Onze chauffeurs vormen het gezicht van Staxi. Zij zijn ons visitekaartje want zij hebben het meeste contact met jou als klant.

icoon stropdas

Achter de schermen doen wij ons uiterste best om te garanderen dat je een prettige ervaring hebt wanneer je met een Staxi rijdt. Wij vinden het belangrijk dat je een veilig gevoel hebt als je bij een van onze chauffeurs in de taxi zit.

Staxi icoon taxi sterrenKwaliteit

Sinds Amsterdam in 2013 de nieuwe taxiverordening in het leven heeft geroepen, is de kwaliteit van het taxivervoer in onze stad flink verbeterd. Helaas genieten taxichauffeurs over het algemeen nog altijd een bezoedeld imago. Omrijden, asociaal gedrag of erger: dit is vaak waar taxichauffeurs helaas nog mee geassocieerd worden. Wij proberen daarin het roer om te gooien: neem je een Staxi, dan zit je goed. Hoe wij dat waarborgen? Je leest het antwoord hieronder.

Hoe zorgen wij voor een prettige taxirit?

Een taxirit moet een ontspannen en plezierige rit zijn. Onze chauffeurs worden geselecteerd en getraind op het leveren van een goede service aan reizigers. Ze spreken minimaal twee talen (Nederlands en Engels), kennen de weg, helpen je met bagage en rijden veilig.

Staxi App

Naast onze selectie en training kunnen reizigers de rit en de chauffeur beoordelen. Bestel je een taxi via de App of website, dan kun je na de rit een review achter laten. Als deze review niet positief is, gaan wij in gesprek met de betreffende chauffeur om te zorgen dat de volgende beoordeling wel weer positief is. Op die manier luisteren we naar jou als reiziger.

In de afgelopen jaren hebben onze chauffeurs voor een deel het aanvullend openbaar vervoer (AOV) in Amsterdam verzorgd. Kwetsbare doelgroepen zoals ouderen en mindervaliden kunnen van het AOV gebruik maken als zij zelf niet meer met het reguliere openbaar vervoer kunnen reizen. Onze chauffeurs weten dus als de beste wat klantvriendelijkheid en service verlenen inhoud.

Staxi Academy LogoOpleidingen

Iedere chauffeur die zich bij Staxi aansluit, volgt een verplichte training aan onze Staxi Academy. Bij deze training komen verschillende onderwerpen aan bod, bijvoorbeeld wet- en regelgeving, juiste bediening van de boordcomputer maar ook een stukje klantenservice en dienstverlening en wat Staxi verwacht van haar aangesloten chauffeurs. Kwaliteit en servicegerichtheid staan hoog in het vaandel bij Staxi.

Naast deze Staxi-bedrijfscursus, verzorgen wij ook een aanvullende cursus levensreddend handelen. Onze chauffeurs leren hier hoe te handelen bij ongevallen. Want wie veel rijdt, maakt veel mee onderweg. Dan kan zo’n cursus levensreddend handelen een groot verschil maken.

Op de pagina’s ‘Keurmerken en certificaten‘ en ‘Waarom Staxi?‘ lees je meer over wat wij onze chauffeurs bieden en de chauffeurs uiteindelijk aan jou.

Staxi-chauffeur worden?

Ben je chauffeur en spreekt Staxi jou aan? Bezoek de pagina ‘Aansluiten bij Staxi‘ en meld je aan!

Bestel een taxi
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©