Onze chauffeurs - Staxi, the fixed price taxi

Onze chauffeurs

Onze chauffeurs vormen het gezicht van Staxi. Zij zijn ons visitekaartje want zij hebben het meeste contact met jou als klant. Achter de schermen doen wij ons uiterste best om te garanderen dat je een prettige ervaring hebt wanneer je met een Staxi rijdt. Wij vinden het belangrijk dat je een veilig gevoel hebt als je bij een van onze chauffeurs in de taxi zit.

icoon stropdas

Sinds Amsterdam in 2013 de nieuwe taxiverordening in het leven heeft geroepen, is de kwaliteit van het taxivervoer in onze stad flink verbeterd. Helaas genieten taxichauffeurs over het algemeen nog altijd een bezoedeld imago. Omrijden, asociaal gedrag of erger: dit is vaak waar taxichauffeurs helaas nog mee geassocieerd worden. Wij proberen daarin het roer om te gooien: neem je een Staxi, dan zit je goed. Hoe wij dat waarborgen? Je leest het antwoord hieronder.

Hoe zorgen wij voor een prettige taxirit?

Een taxirit moet een ontspannen en plezierige rit zijn. Onze chauffeurs worden geselecteerd en getraind op het leveren van een goede service aan reizigers. Ze spreken minimaal twee talen (Nederlands en Engels), kennen de weg, helpen je met bagage en rijden veilig.

Naast onze selectie en training kunnen reizigers de rit en de chauffeur beoordelen. Bestel je een taxi via de App of website, dan kun je na de rit een review achter laten. Als deze review niet positief is, gaan wij in gesprek met de betreffende chauffeur om te zorgen dat de volgende beoordeling wel weer positief is. Op die manier luisteren we naar jou als reiziger.

Opleidingen

Iedere chauffeur die zich bij Staxi aansluit, volgt een verplichte training aan onze Staxi Academy. Bij deze training komen verschillende onderwerpen aan bod, bijvoorbeeld wet- en regelgeving, juiste bediening van de boordcomputer maar ook een stukje klantenservice en dienstverlening en wat Staxi verwacht van haar aangesloten chauffeurs. Kwaliteit en servicegerichtheid staan hoog in het vaandel bij Staxi.

Naast deze Staxi-bedrijfscursus, verzorgen wij ook een aanvullende cursus levensreddend handelen. Onze chauffeurs leren hier hoe te handelen bij ongevallen. Want wie veel rijdt, maakt veel mee onderweg. Dan kan zo’n cursus levensreddend handelen een groot verschil maken.

Op de pagina’s ‘Keurmerken en certificaten‘ en ‘Waarom Staxi?‘ lees je meer over wat wij onze chauffeurs bieden en de chauffeurs uiteindelijk aan jou.

Bestel een taxi
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Super taxi met goede chauffeur, we betaalden geen cent meer dan afgesproken" -Harry

stersterstersterster

"Perfect op tijd voor onze vlucht!" -Penny

stersterstersterster

"Wat een topservice! Nog nooit zo comfortabel gezeten in een taxi" -Jack

stersterstersterster

"Fijn bedrijf dat een beetje met je meedenkt" -Tom

stersterstersterster

"Topservice die vaste prijzen. Weet eindelijk een x wat de taxi kostte voordat ik de rit daadwerkelijk ging maken" -Stacey

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©