Duurzaam taxivervoer - Staxi, the fixed price taxi

Duurzaam taxivervoer

Duurzaam ondernemen is helemaal van deze tijd. Hoe duurzaam is een Amsterdamse taxicentrale eigenlijk? Op die vraag hebben wij geen antwoord. We kunnen je alleen vertellen hoe duurzaam wij als taxicentrale zijn.

Staxi icoon taxi sterren

Bij duurzaamheid denk je in het geval van een taxibedrijf waarschijnlijk al snel aan schone taxi’s. Elektrische taxi’s die emissievrij rijden zie je inderdaad steeds meer.

Maar duurzaamheid is meer dan rijden zonder uitstoot. Binnen onze organisatie proberen we op een transparante en eerlijke manier te werken. Hoe we dat doen, lees je hieronder.

Duurzaam taxivervoer: 100% emissievrij

Met meer dan 5000 taxi’s op de Amsterdamse straten is het belangrijk dat centrales hun aangesloten chauffeurs actief motiveren om een emissievrij voertuig aan te schaffen. In een veranderlijke markt is dat best een opgave. Wij hebben onszelf de volgende doelen gesteld:

» In 2020 60% van onze vloot emissievrij
» In 2025 100% van onze vloot emissievrij

Aan deze weg bouwen we hard, met een steuntje in de rug van belangrijke partners zoals de gemeente Amsterdam en Schiphol. Zij delen onze visie dat het taxivervoer in de omgeving van Amsterdam en Schiphol schoner moet.

Elektrische taxi bestellen

Op dit moment krijgen wij bijna dagelijks aanmeldingen van chauffeurs die een nieuw, schoon voertuig hebben aangeschaft. Binnenkort wordt het dus ook mogelijk om een elektrische taxi te bestellen!

Duurzaamheid is ook: eerlijk en integer zijn

Wij hebben bij onze dagelijkse werkzaamheden te maken met verschillende groepen mensen. Uiteraard als collega’s onder elkaar en met de aangesloten chauffeurs. Maar natuurlijk ook met onze klanten, de omwonenden en onze partners.

Ons uitgangspunt met betrekking tot alle contacten die we hebben komt eigenlijk neer op onze kernpijlers: safe, sure, simple en smile. Wij doen elke dag ons best om zo transparant mogelijk te zijn in onze communicatie en zo eerlijk mogelijk in onze bedrijfsvoering.

Zo vragen wij geen torenhoge contributie aan onze chauffeurs, maar precies genoeg om de administratieve kosten te dekken. Ook de tarieven die wij jou als klant aanbieden, zijn zowel voor jou als voor de chauffeur billijk. Intern hebben wij een open bedrijfsvoering waarin ruimte is voor al het personeel om ideeën in te brengen.

Duurzaamheid duurt het langst

Wij vinden het belangrijk dat eenieder waarmee wij zaken doen, tevreden is. Het is anders niet mogelijk om op de lange termijn een gezonde organisatie stand te laten houden en groter te doen groeien. Want ook onze ambitie is duurzaam!

Taxi bestellen
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Topservice die vaste prijzen. Weet eindelijk een x wat de taxi kostte voordat ik de rit daadwerkelijk ging maken" -Stacey

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©