Taxi tijdens de feestdagen - Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi
Staxi Oud en Nieuw 2017/2018

Taxi tijdens de feestdagen

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat het jaar begon en dan zit je ineens in het laatste kwartaal. De pepernoten zijn al in de aanbieding. Dan weet je dat de kerst voor de deur staat! Voor een vaste prijs met de taxi, ook tijdens de feestdagen? Dan bestel je je taxi natuurlijk bij Staxi!

Taxi op kerstavond en de kerstdagen

Vooral tijdens deze koude, donkere dagen is het fijn om met de taxi te reizen. Het ov volgt een aangepaste dienstregeling en rijdt veel minder frequent, maar wij rijden op het moment dat jij ons nodig hebt. Als je je taxi bij ons reserveert, dan vervoert Staxi je voor een vast tarief. Zonder extra kosten. Veilig en comfortabel van deur tot deur!

Staxi Christmas Tree

TIP: Weet je al waar je je kerstboom gaat kopen? Bij de supermarkt, een tuincentrum of gewoon ergens op straat? Bij I amsterdam vind je vijf originele verkoopplekken van kerstbomen in Amsterdam.

Taxi met oud en nieuw

Reis veilig en warm met de taxi op oudejaarsavond naar een knalfeest om 2020 in te luiden. Of op nieuwjaarsdag naar je familie om ze een gelukkig nieuwjaar te wensen! Wegens de grote drukte rond de jaarwisseling zijn wij tussen 20:00 uur en 08:00 uur alleen bereikbaar via WhatsApp.

Vijf sterren taxiOmdat de vraag naar taxi’s met oud en nieuw groter is dan het aanbod, zal de prijs wel iets hoger liggen dan je van ons gewend bent. Maar je weet van tevoren precies hoeveel de rit in totaal kost. Er komen achteraf geen extra kosten bij.

Wat te doen rond de feestdagen in Amsterdam

Heb je even genoeg pepernoten en rollade gegeten en wil je wat leuks ondernemen rond de feestdagen? Ter inspiratie stelden wij een lijst op met een aantal activiteiten!

  • Amsterdam Light Festival 2019. Van 28 november tot en met 19 januari. De achtste editie van dit festival heeft dit jaar als thema ‘Disrupt’, de beroemde uitspraak van de Canadese wetenschapper Marshall McLuhan. De lichtsculpturen zijn zowel vanaf het water (met een rondvaartboot) of vanaf de wal te bekijken.
  • Ice*Amsterdam. Van 16 november tot en met 2 februari kun je schaatsen op het Museumplein. Bezoek hier ook Ice Village Amsterdam, een winters dorpje met kerstaccessoires, live entertainment en nog veel meer.
  • Notenkraker & Muizenkoning – Nationale Opera en Ballet. Het aloude Notenkraker-verhaal is hier omgedoopt tot een oer-Hollandse productie. Te zien van 14 tot en met 31 december.
  • Flirterz NYE 2019 – The Box Amsterdam. Een gemaskerd bal met verbluffend entertainment en fantastische special effects tijdens deze speciale NYE editie van Flirterz.
  • Hortus by night. De Hortus Botanicus is omgetoverd tot een sprookjesachtig tafereel met duizenden lichtjes. Op een aantal avonden tussen 19 december en 5 januari kun je tegen gereduceerd tarief genieten van de botanische tuin.

We wish you a merry Christmas and a happy New Year!

Langs deze weg wensen wij jou, alle passagiers die wij dit jaar hebben vervoerd, onze chauffeurs, collega’s en partners het beste voor 2020! Ook in het nieuwe jaar staan we voor je klaar.

Houd onze website en socialmedia kanalen in de gaten voor interessante acties en de laatste ontwikkelingen. Fijne feestdagen!

Taxi bestellen
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

stersterstersterster

"5 minuten na de bestelling stond de taxi voor de deur. De auto was schoon en comfortabel. De chauffeur was vriendelijk. We waren veilig thuis aangekomen. Top service!"

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©