To Do: Films kijken in de buitenlucht - Staxi, the fixed price taxi
Openluchtbioscoop

Films kijken in de buitenlucht

Deze zomer kun je ’s avonds op verschillende plekken in de stad terecht om een filmpje te pakken in de openlucht. Ideaal op zwoele zomernachten als het binnen te warm is. Needless to say brengen of halen wij je natuurlijk graag naar of van de diverse locaties.

Waar kun je dan allemaal terecht? Wij hebben het uitgezocht.

Film with a view

Tot en met 29 augustus kun je bij het stadsstrand Pllek in Amsterdam Noord elke dinsdag vanaf zonsondergang terecht voor een ‘Film with a view’. Bij slecht weer gaat de voorstelling niet door. Dit wordt elke maandag bekendgemaakt via de website cine.nl.

Pluk de Nacht

Van 16 tot en met 26 augustus kun je naar het gratis openluchtfilmfestival Pluk de Nacht bij het Stenen Hoofd aan de Westerdoksdijk. Op een enorm scherm spelen films, documentaires en animaties die (nog) niet hebben gedraaid in Nederlandse bioscopen.

World Cinema Amsterdam

Tijdens het festival World Cinema Amsterdam worden op verschillende plekken in de stad films vertoond. Er zijn ook drie openluchtlocaties tijdens World Cinema Amsterdam: het Vondelpark Openluchttheater, het Marie Heinekenplein en de binnentuin van het Tropenmuseum. Van 11 tot en met 26 augustus kun je in de buitenlucht genieten van bijzondere buitenlandse films.

Bijlmerbios

Ook in de Bijlmer zit je deze zomer goed voor een filmvertoning in de buitenlucht. Van 25 t/m 27 augustus vindt je de Bijlmerbios onder station Kraaiennest.

On the Roof Film Festival

Bovenop het dak van de Vrije Universiteit spelen van 5 tot en met 8 september 2017 films ‘die jouw kijk op de wereld veranderen’. De nieuwste films uit de wereldcinema spelen tijdens het On the Roof Film Festival vier avonden lang met een prachtig uitzicht over de stad.

Metro Movies

Op 8 en 9 september spelen er bij Metrostation Bullewijk ook weer films in de buitenlucht. Deze openluchtbioscoop staat in het teken van the City of Diversity, oftewel Amsterdam, waar mensen van 180 verschillende nationaliteiten samenwonen. Deze filmavonden staan in het kader van cultuur, eten en multiculturele verrassingen en ontmoetingen. Het volledige programma wordt op 1 september online gezet op de website van Metro Movies.

Veel kijkplezier!

Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

stersterstersterster

"5 minuten na de bestelling stond de taxi voor de deur. De auto was schoon en comfortabel. De chauffeur was vriendelijk. We waren veilig thuis aangekomen. Top service!"

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©