Amsterdam Dance Event 2017 - Staxi, the fixed price taxi
Staxi ADE 2017 Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event

Het wereldberoemde elektronische muziekfestival en -conferentie gaat op 18 oktober weer van start en duurt tot en met 22 oktober.

Het grootste evenement voor elektronische muziek ter wereld

Amsterdam Dance Event (ADE) wordt sinds 1995 in Amsterdam georganiseerd en kent inmiddels 350.000 bezoekers. ADE is uitgegroeid tot het grootste evenement voor elektronische muziek ter wereld.

De muziekstijlen lopen uiteen van house en techno tot drum & bass en hardcore. Genoeg keuze dus om 5 dagen lang los te gaan tijdens het Amsterdam Dance Event 2017!

Workshops

Er zijn verschillende workshops bij te wonen, zoals die van opkomende producers en muzikanten, VJs, visual artists en stage designers.

Zo is er bijvoorbeeld Demo Drop van Spinnin’ Records waar je feedback krijgt op je eigen demo, maar ook een heuse masterclass van onze eigen Martin Garrix die je meeneemt in zijn productieproces.

Virtual Reality

Als onderdeel van deze editie van Amsterdam Dance Event, biedt ’s werelds eerste Virtual Reality Cinema een gratis en unieke VR-ervaring. Ga mee op een reis door abstracte landschappen en surrealistische droomwerelden gebouwd door talentvolle experimentele visuele artiesten.

Hip-Hop Yoga

Hip-Hop-muziek heeft sinds de jaren 1970 een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van elektronische dansmuziek. Doe daarom mee met de Hip-Hop Yoga van Barbara Rose die je klaarmaakt voor de elektronische dance beats later die nacht!

ADE Hangover

Op de laatste dag van ADE kun je je roes uitzitten op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. Temidden van chille dance-tunes van DJ’s en live bands kun je genieten van hapjes en drankjes. Lokale kunstenaars en artiesten bieden op de ADE Hangover-markt onder andere muziek, vintage fashion en ander moois te koop aan. Ontspan volledig in één van de aanwezige hot tubs. Entree is gratis.

Met een taxi van Staxi veilig van deur tot deur

Ben je moe geworden van al dat dansen, dan brengt Staxi je graag weer veilig thuis. Je kunt vooraf een rit boeken, maar ook ter plekke met onze handige App. Je ziet in de Staxi App meteen dat je taxi onderweg is en wat de prijs wordt, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Fixed price, no surprise!

Taxi bestellen
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

stersterstersterster

"5 minuten na de bestelling stond de taxi voor de deur. De auto was schoon en comfortabel. De chauffeur was vriendelijk. We waren veilig thuis aangekomen. Top service!"

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©