Taxi Rotterdam Airport? Bereken je vaste prijs online of met de Staxi App

Taxi Rotterdam Airport

Heb je vervoer nodig naar Rotterdam The Hague Airport? Bestel dan een taxi bij Staxi! Wanneer je je taxi bij ons reserveert, weet je van tevoren precies wat de kosten zijn. Je krijgt bij iedere reservering een vaste prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Een taxi Rotterdam Airport heb je snel en gemakkelijk geboekt met onze gratis app of via de website. Dus: bestel je Staxi en ga zorgeloos op zonvakantie of zakenreis.

Taxi naar Rotterdam Airport reserveren

Met de taxi naar Rotterdam Airport? Bij Staxi kan je op verschillende manieren een taxi reserveren. Het maakt niet uit hoe je dat doet; je ziet altijd precies wat de prijs voor je taxirit is. Een taxi naar Rotterdam Airport boeken kan bij ons op de volgende manieren:

  1. Via het bestelformulier op deze website;
  2. Met de Staxi App; binnen een minuut bestel je een taxi;
  3. Telefonisch; ook dan krijg je een vaste prijs;
  4. Via WhatsApp; we zijn 24/7 bereikbaar.

Ook je taxi retour vanaf Rotterdam Airport boek je in een handomdraai bij Staxi. Doe dit gelijk bij het reserveren van je taxi naar de luchthaven, dan is je reis meteen van A tot Z geregeld.

Kosten taxi Rotterdam Airport

Wat kost een taxi naar Rotterdam Airport? Je weet het binnen een minuut als je je adresgegevens invoert in het bestelformulier of de Staxi App. Voor iedere vooraf gereserveerde taxi geven wij een vaste prijs. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de taxameter die maar door tikt.

Niemand wil teveel betalen, zeker niet als je een reis op de planning hebt. Voor een goedkope taxi naar Rotterdam Airport ben je bij Staxi aan het juiste adres. Want onze airport tarieven zijn goedkoop, maar onze service is dat zeker niet!

Taxi Rotterdam Airport - Staxi Review van Harm

Hoe kun je betalen voor je taxi?

Wanneer je je taxi bij Staxi bestelt, heb je de mogelijkheid om vooraf te betalen. Dat scheelt weer bij aankomst op het vliegveld. Betaal je liever aan de chauffeur zelf? Ook dat is geen probleem: al onze chauffeurs accepteren contante betalingen maar ook PIN- of creditcard-betalingen.

Als je van te voren online hebt betaald, krijg je automatisch de factuur toegestuurd nadat je op het vliegveld bent aangekomen. Reis je vaak zakelijk? Dan is rijden op rekening ook mogelijk. Neem contact met ons op om een rekening te openen, we zijn je graag van dienst!

Taxi vanaf Rotterdam Airport

Wat is er nu fijner dan met de taxi naar huis gebracht te worden na een vliegreis? Vergeet de dienstregeling van het openbaar vervoer, maar reserveer een taxi vanaf Rotterdam Airport voor je transfer naar huis. Wij rijden je overal naar toe, het maakt niet uit hoe ver of dichtbij. Vanaf Rotterdam Airport ben je snel in Delft, Leiden of Den Haag. Maar net zo lief rijden we je naar Amsterdam, Utrecht of nog verder. Hoe verder je reist, des te meer korting je krijgt ten opzichte van de meterprijs!

Heb je een taxi vanaf Rotterdam Airport besteld? Dan neemt de chauffeur contact met je op zodra je landt. Je moet dan natuurlijk wel even je vluchtnummer doorgeven bij het boeken. Wij houden dan in de gaten of je vertraging hebt of misschien eerder landt. De taxi wacht je op als je naar buiten loopt.

Van Amsterdam naar Rotterdam Airport

Met de taxi van Amsterdam naar Rotterdam Airport reizen duurt ongeveer een uur. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want hoe langer de rit des te hoger onze korting op de meterprijs. De chauffeur haalt je thuis voor de deur op en brengt je tot vlakbij de terminal op Rotterdam Airport.

Vanuit Amsterdam lijkt vliegen vanaf Schiphol een voor de hand liggende keuze. Echter, vanaf Rotterdam Airport vertrekken er directe vluchten naar bestemmingen die vliegmaatschappijen vanaf Schiphol niet aandoen. En de wachtrijen zijn een stuk korter op de luchthaven van Rotterdam. Het vliegveld is dan ook populair onder zakelijke reizigers.

Direct Reserveren »
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster