Schipholtaxi: Taxi van of naar Schiphol - Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Schipholtaxi: taxi van of naar Schiphol

Staxi is dé specialist voor alle taxivervoer van of naar Schiphol. Per maand vervoeren wij zo’n 60.000 reizigers met de taxi van en naar de luchthaven. Met onze ruime ervaring in taxivervoer van en naar Schiphol weet je zeker dat je goed zit in een Staxi. En het mooie is: je krijgt bij ons altijd een vaste prijs vooraf!

Staxi Schiphol Taxi

Staxi icoon Zakelijke taxigebruiker & vakantiegangerOf je nu op vakantie gaat of met spoed op zakenreis moet; Staxi vervoert je snel en veilig naar Schiphol en brengt je graag weer comfortabel naar huis. Jouw reis start én eindigt onbezorgd met een taxi van Staxi.

Altijd een vaste prijs voor je Schipholtaxi

Bestel je een Staxi? Dan weet je van tevoren wat de precieze kosten zijn. Ook voor een taxi van of naar Schiphol. Het tarief staat vast en wijzigt niet meer nadat je geboekt hebt.

✓ Geen bagagetoeslag
✓ Geen nachttoeslag
✓ Geen meterprijs
✓ Geen verborgen kosten

Een goedkope taxi bestellen van of naar Schiphol kan hier op de website, via WhatsApp of met de Staxi App. Die is handig als je vaker met de taxi reist: Je hebt altijd een Staxi bij de hand.

Let op! Als je op een taxistandplaats instapt, moet de chauffeur verplicht zijn taxameter aanzetten. Een voordelige, vaste prijs voor je Schipholtaxi kunnen we alleen geven als je de taxi bij ons besteld hebt en niet als je in een willekeurige Staxi stapt.
Staxi review Hannie - belangstellende chauffeur - stipt op tijd - behulpzaam - goede rit naar schiphol

Taxi vanaf Schiphol: waar word je opgehaald?

Wil je door ons worden opgehaald vanaf het vliegveld? Het is dan handig als je je vluchtnummer doorgeeft bij het bestellen, zodat wij in de gaten kunnen houden wanneer je geland bent. Via WhatsApp houden we contact met je terwijl je op je koffers wacht.

Staxi taxiGeef ons een seintje als je alle bagage hebt en wij zorgen dat je Schipholtaxi klaarstaat. We halen je dan op bij het Staxi Pickup-punt op Schiphol en brengen je naar elke gewenste bestemming. Of dat nou Hoofddorp is, Amsterdam of Amersfoort.

Gediplomeerde chauffeurs

Staxi is één van de zeven taxibedrijven die officieel taxidiensten aan mogen bieden op het grondgebied van Schiphol. Chauffeurs die taxivervoer aanbieden vanaf de luchthaven, moeten voldoen aan strenge eisen. Elk jaar zijn zij verplicht cursussen te volgen om de kwaliteit van het taxivervoer zo goed mogelijk te waarborgen.

Staxi TX-keur chauffeurNa de opleidingen ondergaan de Schipholchauffeurs en hun voertuigen een uitgebreide inspectie. Voldoen zij nog aan alle eisen? Dan ontvangen ze het benodigde certificaat.

Onze centrale is 24/7 bemand

Je kan eenvoudig een Schipholtaxi reserveren op deze site, met WhatsApp of via onze app. Natuurlijk kun je ook telefonisch een taxi bestellen als dat je voorkeur heeft. Onze centrale is 7 dagen per week en 24 uur per dag bemand en onze chauffeurs rijden ook 24/7.

Direct reserveren
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster